Условия на Ползване

Общи Условия

Нашите данни

Продажбата на стоки чрез този сайт се извършва под името на Таралеж Арт и Дизайн – запазена търговска марка на  ТОБАГ ЕООД. ТОБАГ ЕООД е  българска компания с адрес на управление София, Иван Сусанин, бл.110 , регистрирана в търговския регистър с ЕИК: 205328848, ЗДДС: BG205328848, МОЛ:Богдан Йонков. Телефон за контакт 0899897260.

 

Таралеж Арт и Дизайн ( “Taralej.org”) e запазена търговска марка на ТОБАГ ЕООД . ТОБАГ ЕООД притежава и управлява този Уебсайт. Този документ урежда отношенията Ви с ТОБАГ ЕООД (Taralej.org (“Уебсайт”)). Достъпът до и използването на Уебсайтът и продуктите и услугите, достъпни чрез него (колективно, “Услуги”), са предмет на следните срокове, условия и известия (“Общи условия”). Чрез използване на Услугите, Вие се съгласявате с всички Условия за ползване. Тъй като те могат да бъдат актуализирани, моля консултирайте се с тази страница редовно, за да следите за евентуални промени в  Условията за ползване.

 

Достъпът до този Уебсайт е разрешен временно, имаме право да изменим или отменим Услугите без предизвестие. Не носим отговорност, ако по някаква причина този сайт не е на разположение по всяко време, или за който и да е период. Възможно е да ограничаваме временночаст или всички функционалности на Уебсайта. Този Уебсайт може да съдържа връзки към други сайтове (“Свързани сайтове”), които не се управляват от Taralej.org. Taralej.org няма контрол върху свързаните сайтове и не поема отговорност за тях или за загуби или щети, които биха могли да възникнат от използването им. Използването на Свързаните сайтове ще бъде обект на условията за ползване, които се съдържат в рамките на всеки един такъв сайт.

 

Декларация за Поверителност

Нашата политика на поверителност, която определя как използваме Вашата информация, може да бъде намерена тук. Чрез използването на този Уебсайт, Вие се съгласявате с обработката, описана в него и гарантирате, че всички данни, предоставени от Вас, са вярни.

 

Забрани

Не трябва да злоупотребявате с този Уебсайт. Нямате право да: извършвате или насърчавате извършването на престъпление; предаването или разпространяването на вирус, троянски кон, червей или всякакъв друг материал, който е вреден, в нарушение на конфиденциалността или по някакъв начин обиден и нецензурен; който предизвиква раздразнение в другите потребители; нарушава правата на собственост на други лица; изпращате нежелани реклами или рекламни материали (“спам”). Нарушаването на тази разпоредба би представлявало престъпление и Taralej.org ще докладва всяко такова нарушение на съответните правни органи и ще разкрие самоличността на нарушителите пред тях.

 

Не носим отговорност за загуби или щети, причинени от атаки, водещи до отказ от услуги, вируси или друг технологично вреден материал, които могат да заразят Вашето компютърно оборудване, компютърни програми, данни или други фирмени материали, в следствие от използването на този Уебсайт, изтеглен материал от този или други свързани сайтове.

 

Интелектуална собственост, софтуер и съдържание

Правата на интелектуална собственост на софтуера и съдържанието (включително фотографските изображения), които са достъпни за Вас на или чрез този Уебсайт, остават собственост на Taralej.org или на носителите на лиценз и са защитени от законите за авторското право. Всички тези права са запазени от Taralej.org и неговите лицензодатели. Нямате право да публикувате, манипулирате, разпространявате или възпроизвеждате, в какъвто и да е формат, съдържанието или копие на съдържанието предоставени за Вас или присъстващи на този Уебсайт, нито може да използвате съдържанието във връзка с бизнес или търговска дейност без изричното съгласие на Taralej.org.

 

Условия за продажба

С всяка поръчка Вие предлагате да закупите продукт при спазване на следните правила и условия. Всички поръчки зависят от наличността и потвърждаване на цената. Времето за изпращане може да е различно в зависимост от наличността, както и вследствие на пощенски закъснения или форсмажорни обстоятелства, за които Таралеж Art & Design не носи отговорност.

 

(А) Нашият Договор

Когато направите поръчка, ще получите потвърждение по електронната поща или по телефона, за да удостоверим получаването на поръчката Ви. Договор между нас няма да се формира, докато не Ви изпратим потвърждение по електронната поща, че стоката, която сте поръчали, е била изпратена до Вас. Само продуктите, изброени в имейла за потвърждение при изпращане на продуктите, ще бъдат включени в договора.

 

(Б) Цени и Наличност

Ние винаги се стремим всички детайли, описания и цени, които присъстват на този Уебсайт да са точни, но е възможно да възникнат грешки. Ако открием грешка в цената на който и да е от продуктите, които сте поръчали, ще Ви информираме за това възможно най-скоро и ще ви дадем възможност да потвърдите отново своята поръчка на правилната цена или да я откажете. Разходите за доставка се заплащат допълнително; такива допълнителни такси са ясно обозначени, когато ги има и присъстват в общата сума за плащане.

 

Отказ от отговорност

Създъражнието на този Уебсайт се предоставя без никакви гаранции по отношение на неговата точност. Освен ако изрично не е посочено противното, в максимална степен, позволена от закона Taralej.org и техните доставчици, доставчици на съдържание и рекламодатели, изрично изключва всички условия и гаранции, които иначе биха могли да бъдат подразбиращи се по закон и не носи отговорност за вреди от всякакъв вид, включително, но не само, каквито и да било преки, косвени, специални, последствени, наказателни или случайни щети или щети от загуба на работа, печалби, данни или други нематериални щети, уронване на репутацията, разходи за доставка на заместващи стоки и услуги, произтичащи от или свързани с използването или невъзможността за използване на този уеб сайт или свързаните сайтове и всякакви материали, публикувани в него, независимо от това дали тези щети са били предвидими или възникват в договора.

 

Предоставяне на връзки към този сайт

Може да предоставите връзка към Уебсайта ни, стига да го направите по начин, който е справедлив и правно издържан и не уврежда репутацията ни и не по начин, който предполага някаква форма на сътрудничество, одобрение или подкрепа от наша страна, където такива не съществуват.

 

Обезщетения

Вие се съгласявате да компенсирате и защитавате Taralej.org, неговите ръководители и служители, от всякакви претенции на трети лица, задължения, щети и/или разходи (включително, но не само, съдебни такси), произтичащи от използването на този уеб сайт или нарушение на Общите условия от Ваша страна.

 

Вариации

Taralej.org има право по свое усмотрение, по всяко време и без предизвестие да променя и премахва Услугите и/или всяка страница на този сайт.

 

Невалидност

Ако някоя част от Условията за ползване е неприложима (включително всяка разпоредба, в която може да изключим нашата отговорност към Вас), приложимостта на всяка друга част от Условията за ползване, няма да бъдат засегната, а всички други клаузи остават в пълна сила. Така че, доколкото е възможно, където всяка клауза/под-клауза или част от клауза/под-клауза може да бъде отделена, за да се направи останалата част валидна, клаузата се тълкува съответно. Друг вариант е приложим, ако Вие се съгласите, че клаузата трябва да бъде поправена и да се тълкува по такъв начин, който до голяма степен описва оригиналния ѝ смисъл, както е позволено от закона.

 

Оплаквания

Ние се стремим винаги да разрешаваме възникнали спорове. Моля да ни уведомите, ако имате някакви оплаквания или забележки.

 

Отказ от Право

Ако нарушите тези Условия и ние не предприемем никакви действия, все още ще имаме право да използваме правата и средствата си за защита във всяка друга ситуация, когато нарушите Условията.

Условия за Връщане

Връщане на Продукти

Ако промените решението си за своята покупката, приемаме изпратени продукти обратно в рамките на 14 дни от получаването им срещу пълно възстановяване на сумата. Те трябва да бъдат в своята оригинална опаковка и в същото състояние, в което сте ги получили. Разходите за пощенските услуги по връщането е Ваша отговорност.

Продукти изработени по поръчка, за съжаление, не могат да бъдат върнати за възстановяване на сумата.

Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от покупката си, моля, свържете се с нас и ще Ви предложим решение.

 

Възстановяване на Сумата по Върнати Продукти

След като продуктите са получени и инспектирани, ще Ви бъде изпратен имейл с известие за резултата. Възстановяването на сумата ще бъде направено по началния метод на плащане, в рамките на пет работни дни.

 

Замяна на Продукти

Ние ще заменим или възстановим сумата (по Ваш избор) за продукти повредени по пътя им към Вас. Ако искате да замените един продукт за друг, това е възможно в рамките на 14 дни от получаването му. Разходите по връщане и повторна доставка е Ваша отговорност.

 

Доставка

За да върнете закупени продукти, се свържете с нас на office@taralej.org и изпратете продуктите до: Богдан Йонков, гр. София, ул. „Иван Сусанин“, бл. 108, ап. 7, тел. 0899 89 72 60. Купувачът носи отговорност за успешното доставяне на продуктите до нас.

 

Цялото Споразумение

Посочените по-горе Условия за ползване представляват цялото споразумение между страните и отменят всички предшестващи споразумения между Вас и Taralej.org. Всеки отказ от някоя от разпоредбите на Условията ще бъде в ефект само ако е изпратен в писмен вид на: admin@taralej.org.